Mats blogg

Träning, Lågkolhydratskost/Paleo/LCHF och allt annat livet överraskar en med

Detta är min blogg

Lämna en kommentar

Hej och välkommen till min blogg. Den kommer att handla främst om träning och kost. Mitt mål är att göra en klassiker 2015. Denna blog är en del av den satsningen. Mest för träningsmotivationen. Min tanke är att, även om inte en enda kotte läser denna blogg, så för min egen skull att kunna skriva att man tränat gör det lättare att komma ut. Då blir det svårare att ”ljuga” för sig själv. Hoppas min teori håller.

Min träning består för tillfället mest av löpning och styrketräning. Under sommaren så spelar jag fotboll med Aspeboda SK i div 7. Ingen division som producerar proffs men det är inte därför jag fortfarande håller på. Nu är det slutet av septermber så det betyder att fotbollen är slut.

Kost kommer att vara en stor del av bloggen. Vet ej riktigt hur jag kommer att lägga upp det men kommer att lägga upp vad jag äter, båda bilder och text. Sen framöver så kommer det även att komma lite tankar och idéer, från mitt perspektiv, vad som funkar och inte. Kosten jag äter idag består av väldigt mycket men det är vissa saker jag utesluter, inte alltid men så ofta jag bara kan t ex socker, gluten, margariner. Jag försöker dra ner på onödiga kolhydrater. Man får även anpassa lite beroende på vilken träning som ska genomföras.

Sen har man ett liv förutom detta så det kommer även att synas.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s