Mats blogg

Träning, Lågkolhydratskost/Paleo/LCHF och allt annat livet överraskar en med

Träning med Måndagsklubben

Lämna en kommentar

Då var det dags igen för crossfitlördagar. Har inte hunnit vara med på någon av de första lördagarna pga av att vi har haft träningsmatcher med innebandyn inför säsongen. Det är roligt med båda men eftersom man är tränare så har man ju ett litet ansvar.

Dagens pass bestod av uppvärmning och en teknikdel som idag bestod av böj och stöt. Benböj och stång från axel över huvudet om man ska förklara enkelt.

När det var avklarat så stod dagens WOD på schemat. Idag skulle vi jobba två och två. WODen bestod av 10st benböj och 10st shoulder to overhead anyhow (stöt). Medans den ene gjorde det så skulle den andre springa ett varv kring 200metersbanan. Med andra ord ingen vila. Och det var 20min AMRAP (as many rounds as possible)

Stången laddades med två 10kilosvikter (40kg sammanlagt) och sen var det bara att åka. Det kändes OK fram till ca 11min sen blev det riktigt jobbigt. De sista tre minuterna var en ren plåga. En ren och skär lättnad efter 20min. Härlig känsla. Detta kommer att kännas imorgon. Börjar kännas redan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s