Mats blogg

Träning, Lågkolhydratskost/Paleo/LCHF och allt annat livet överraskar en med

Då var det dags för Måndagsklubben igen

Lämna en kommentar

Klockan var ställd på 07.40 så jag skulle hinna upp och äta frukost i god tid innan träningen som börjar kl 10. Nu blev det inte riktigt så. På schemat idag stod löpintervaller. Riktigt jobbigt.

Efter en rejäl uppvärmning så var det dags. 12st 200m intervaller skulle avverkas. Först 6st sen lite grejer emellan och sen 6st till. Det kändes bra de fem första. Låg runt 36sek per intervall. Den sjätte kändes det som proppen gick ur. Tappade ca 8-10sekunder på den.

Sen var det dags för lite grejer som bestod 40st sit-ups, 40st armhävningar och 40 st fällkniven med ett ben. Det var vilan mellan intervallerna. Nu började jag känna att kroppen inte var 100% idag.

Den sjunde intervallen startade och nu var inte alls kroppen med på noterna. Halsen fylldes med slem och det kändes allmänt kasst. Försökte några till men hoppade de sista två. Intervall 7-10 gick på ca 46 sekunder. En riktig besvikelse. När man äntligen få köra dessa lördagar, blir ju bara varannan vecka nu när jag går skift, så vill inte kroppen. Bara att bryta ihop och komma igen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s