Mats blogg

Träning, Lågkolhydratskost/Paleo/LCHF och allt annat livet överraskar en med

Jag ser det snöar, jag ser det snöar…

Lämna en kommentar

Så kom den då tillslut. Snön. Som jag har längtat. Det har varit mörkt och trist ute den sista tiden. Tur att lite snö kan liva upp stämningen lite. Det blir så mycket ljusare och trevligare.

Jag tycker det nästan är trevligare att träna ute när det är vinter än när det är sommar. Finns inget som är så härligt att ta en löptur när det är -10 och strålande solsken. Det knastrande ljudet under fötterna. Känslan av att få komma in i värmen efter ett sådant pass, på topp.

Ska även försöka åka så mycket skidor jag kan under vintern. På längden. Har varit väldigt klent med det de senaste åren. Man har inget att skylla på heller. Även om det är dåligt med tid så går det alltid att planera och prioritera. ”Ska jag ut och springa/träna/åka skidor? Nej det hinner jag inte.” Men man hinner alltid sitta framför tvapparaten eller datorn på kvällen en timme eller göra något annat som inte ger något. Koppla ner en stund och koppla upp dig mot verkligheten. Kom i kontakt med naturen en stund eller dig själv. Det ger mer kan jag lova än att vara uppkopplad mot fantasivärlden.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s