Mats blogg

Träning, Lågkolhydratskost/Paleo/LCHF och allt annat livet överraskar en med

Lite trögt ett tag

Lämna en kommentar

Det har varit lite dåligt med uppdateringar på bloggen den sista tiden. Träningen är inget undantag. Inte ett pass på snart två veckor. Har känt mig väldigt trött sista tiden och suget efter träning har funnits där men inte orken att genomföra den. Det ska bli ändring på det framöver.

Jag gjorde min sista dag på jobbet i anrikningsverket i Garpenbergs gruva idag. Vi börjar jobba kl 06 och det tar en timme dit med bil. Väckarklockan är inställd på 04.26. Inte helt optimalt för att få en god natts sömn. Har även slarvat sista tiden med att gå och lägga mig i tid. Har nog slappnat av när jag känt att slutet är nära.

Från och med måndag så börjar jag jobba i Falun. Jobbar mellan 07-16. Det betyder att jag får sova över en timme längre på morgonen och att jag kan ta cykeln till jobbet. Om jag cyklar riktigt lugnt tar det max en halvtimme dit. Känslan är att det kommer att göra underverk med hur pigg jag kommer att känna mig. Jag kommer även att komma hem tidigare och det betyder mer tid för roligare aktiviteter än att sitta i en bil på väg från jobbet.

Har pendlat mellan Falun och Garpenberg i nästan 18månader med undantag för ett par månader förra våren. Har inte varit riktigt pigg någon morgon under den tiden. Det är omänskligt att kliva upp den tiden på morgonen. Man ska ha skaplig disciplin om man lyckas få till 8timmars sömn. Tror ingen vill gå och lägga sig kl20 för att kunna somna runt 20.30. När man sen har familj är det ju snudd på omöjligt. Man missar mycket av annat som är viktigt i livet. Nu ser jag ljusningen. Avslutar med ännu ett Arnold-citat.

arnold-quote-03

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s