Mats blogg

Träning, Lågkolhydratskost/Paleo/LCHF och allt annat livet överraskar en med

Om mig

Mitt namn är Mats Lindberg. Jag bor i dalarnas huvudstad Falun. Denna bloggs innehåll kommer mestadels bestå av kost och träning. Ett ämne som jag blivit mer och mer intresserad av. Har i hela mitt vuxna liv varit överviktig men aldrig känt att det varit något för mig.

Började första gången med LCHF, jag kallar det hellre för lågkolhydratskost, var nog runt 2007,2008. Det var inte förrän 2011 jag började ta det på stort allvar. Jag köpte en del böcker och börja läsa och gräva lite djupare. Ju mer jag läste desto mer intresserad blev jag. Och inte helt förvånande så kom resultaten i form av viktminskning. I ärlighetens namn så var det därför jag började men desto mer man läser och upplever själv så är det så mycket mer än en bantningskur. Viktminskning i alla ära men kroppen mår så mycket bättre. En hållbar livsstil helt enkelt.

Träning har alltid varit en del i livet. Kanske inte alltid så seriöst men alltid funnits där. De senaste åren har även träningen blivit mycket roligare och det kan jag tacka kosten för. Dels så är det inte lika mycket att släpa runt på och energinivån ligger mycket högre än den gjort innan. Plus att ju mer man tränar desto piggare blir kroppen och knoppen. Win Win! Har även hittat tillbaka till naturen. Hur skönt som helst med all form av träning i skogen. Nu fattas bara ett hus mitt i skogen. :-D

Ska nu även bli pappa så bloggen kommer även att innehålla en del av det ämnet åxå. Kommer bli mer pyssligt att få in träningen i vardagen.  Energinivåerna och motivationen för att hålla kosten kommer att få sig en prövning. Det kommer att bli bra tillslut.

Detta är min resa. Välkommen att följa den och hoppas du kan finna inspiration för att påbörja en egen.

Med vänliga hälsningar

Mats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s